SCHOONMAAK VAN KANTOORPANDEN

Bathroom Services

SCHOONMAAK VAN KANTOORPANDEN

Onze professionele blik op schoonmaak, kwalitatieve service, opgeleid personeel en service gericht op de tevredenheid van de klanten heeft voor ons gezorgd dat wij een van de beste schoonmaakbedrijven zijn geworden. Zodat wij u tevreden kunnen houden organiseren wij cursussen voor ons personeel zodat zij de hygienische richtlijnen kunnen aanhouden en de vereiste service kunnen aanpassen aan de situatie. Bij de schoonmaak van kantoren worden specifieke schoonmaakproducten gebruikt en worden de producten voor toiletten en badkamers niet gebruikt. Bij de schoonmaak wordt voor elke locatie nieuwe moppen en doeken gebruikt. Voor de schoonmaak van kantoren worden functionele schoonmaakproducten gebruikt om een uiterst diepgaande schoonmaak te leveren.

 

Bij de schoonmaak van uw kantoor worden als eerst asbakken en prullenbakken geleegd. Vervolgens worden kleine oppervlakken schoongemaakt; hier worden alle mogelijke stofjes met doekjes schoongemaakt. Bij deze schoonmaak wordt er op gelet om een apart doekje te gebruiken. Voor telefoons en alle desktop apparaten worden er tevens andere (droge) doekjes gebruikt. Daarna worden de tafels gedaan. Bij vloeren en tapijt worden gestofzuigd. Bij harde vloeren worden zowel droge als natte moppen gebruikt. Bij het overblijven van vlekken worden deze met droge moppen verwijderd. Na het controleren van alle taken wordt uw kantoorschoonmaak beëindigd.

 

Bij services die onze medewerkers niet optimaal kunnen uitvoeren is het nuttig om ondersteuning te vragen van een bedrijf die daar geschikt voor is. Zo is uw kantoor grondig schoongemaakt en wordt een antibacteriële schoonmaak uitgevoerd. Overigens zullen uw medewerkers werken met betere motivatie en zullen zij productiever zijn. Daarom is het grondig schoonmaken van uw kantoorpand van groot belang. Ons team zorgt ervoor dat uw kantoorpand zo snel mogelijk wordt geleverd en dat u hierbij tevreden bent.

Service kwaliteit

© 2021 All Rights Reserved | Shared by Tainguyenwordpress